Gå til sygdomsliste

Nyt nummer af Tæt på kræft

Kræftens Bekæmpelses medlemsblad sætter denne gang fokus på, hvordan pårørende til kræftpatienter får hverdag og arbejdsliv til at hænge sammen, når de også skal passe på den syge. Læs det nyeste nummer:

Tæt på kræft


Livmoderhalskræft

I Danmark bliver kvinder mellem 23 og 65 år regelmæssigt tilbudt at deltage i screening for livmoderhalskræft. Undersøgelsen foregår hos den praktiserende læge. 

Læs om livmoderhalskræft og screening


Et ældre og et yngre familiemedlem giver hinanden et kram
Råd til pårørende

Få gode råd og hjælp til livet som pårørende til en kræftpatient - uanset om det er et familiemedlem, en ven eller kollega, der har kræft:

Råd til pårørende


To kvinder kigger sammen på en mobiltelefon med appen Sammenholdet
Ny app gør det nemmere at hjælpe kræftramte

Den gratis app 'Sammenholdet' samler og koordinerer hjælpen, når du, eller én du kender, har kræft. Læs om app'en og download den her:

Sammenholdet


Prinsesse Mary uddeler hædersprisen
Køb billet til hædersprisuddelingen

Nu kan du købe billet til uddelingen af Kræftens Bekæmpelses hæderspris. Det foregår den 4. februar 2019 i Det Kongelige Teater.

Køb billet


Find din nærmeste kræftrådgivning

Her kan du se alle vores kræftrådgivninger. Vælg på listen og gå direkte til siden, hvor du får mere information.

Find andre hjemmesider

Genveje til kampagner, indsamlinger og patientforeninger.


Få gratis rådgivning

Mandag - fredag kl. 9 - 21. Lørdag - søndag kl. 12 - 17. Helligdage lukket

Kræftlinjen: 80 30 10 30


Per Bøge, Børn- og Ungechef i Kræftens Bekæmpelse, glæder sig over de gode resultater i 2018, hvor bl.a. målet om at få etableret sorggrupper på landets skoler er tæt på at være nået.


Det kan være svært for andre at forstå, hvad man gennemgår under et kræftforløb. På cancerforum.dk kan du møde andre patienter, pårørende og efterladte.


Nyheder

Foto af en hospitalsgang, hvor en portør skubber en seng
16-01-2019
Ambitiøst udspil til sundhedsreform – men med mange løse ender
Bedre vilkår for patienterne er i fokus i regeringens nye sundhedsreform. Det roser Kræftens Bekæmpelse, der ser frem til fælles kvalitetstandarder i det nære sundhedsvæsen, men savner krav om monitor…
Læs flere nyheder


Replica Soccer Jerseys Wholesale NHL Jerseys Wholesale NBA jerseys Wholesale NFL Jerseys Wholesale Cheap MLB Jerseys From China B's News AIR's duck All Sports Share News Bu9'er We Share News Off the World Web Sitemap 0k's - We Share News