Uanset hvordan Storbritanniens exit af EU ender, så står Netcompany klar til at erobre det britiske marked, oplyser selskabet.
18. juni 2019 kl. 16.47
Artikel teaser billede Premium
Facebook løfter sløret for sin egen kryptovaluta: Her er valutaen, der skal gøre Facebook til kæmpespiller på finansområdet

18. juni 2019 kl. 13.28

Artikel teaser billede Premium
Dansk topchef trækker sig efter 32 år som direktør for it-selskab: "Nu skal der nye boller på suppen"

18. juni 2019 kl. 13.04

Artikel teaser billede
Danske Regioner opretter it-råd

18. juni 2019 kl. 12.35

Artikel teaser billede
Samsung har opfordret alle til at scanne deres fjernsyn for malware - men fortrød igen

18. juni 2019 kl. 12.02

Artikel teaser billede
Arbejder du med teams, der er større end tre-fem personer? Mit gæt er, at hverken du eller dine kolleger yder optimalt

18. juni 2019 kl. 11.38

Artikel teaser billede
Her er Nordens nye it-gigant med 30.000 ansatte: Evry og Tieto i kæmpe fusion til 10 milliarder

18. juni 2019 kl. 10.45

Artikel teaser billede Premium
Christian transformerer det globale systemlandskab for en af landets største virksomheder: Sådan beslutter han om pengene skal bruges på sydkoreansk ERP eller sydafrikansk hjemmeside

18. juni 2019 kl. 09.59

Artikel teaser billede 1
De dygtiges succes hviler (som altid) på medarbejderne og deres kompetencer

18. juni 2019 kl. 09.00

Artikel teaser billede 2
Google tvinger stort skifte igennem: Alle Android-telefoner skal kunne bruge sms’ens afløser

18. juni 2019 kl. 08.44

Artikel teaser billede 3
Amazon mister grebet om den amerikanske nethandel. 'De sparker vores røv,' siger Bezos

18. juni 2019 kl. 07.51

Artikel teaser billede
Morgen-briefing: TDC indgår nyt fiber-samarbejde / Boom i e-handel skaber nye milliardinvesteringer / Storinvestor i Power i strid modvind: Kritiseres for løvedrab / Elon Musk hævder at han sletter sin Twitter-konto

18. juni 2019 kl. 06.40

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hack Day 2019

Hackerne er altid et skridt foran de virksomheder, der bliver angrebet: De udvikler nye angrebsformer og teknikker, og de kigger hele tiden nye steder hen. På Hack Day 2019 kan du få indsigt i, hvordan professionelle hackere tænker og arbejder i dag og med denne indsigt øge dine muligheder for at afværge eller minimere kommende angreb.

26. juni 2019 | Læs mere


Få succes med sourcing

Sourcing er en af de vigtigste strategiske discipliner i moderne it-drift. Uanset om du overvejer at in- eller outsource og hvad enten det er globalt eller lokalt, så kræver det viden og styr på aftaler og kontrakter.

21. august 2019 | Læs mere


Datadrevet forretning 2019: Sæt data på den strategiske dagsorden

Forretningspotentialet i data er enormt og vil på mange måder være den udløsende faktor mellem succes og fiasko for mange virksomheder i de kommende år. På denne konference gennemgår vi en række vinder-cases med virksomheder, der i både det små og store har indtænkt data og digitalisering på nye måder i deres dagligdag.

28. august 2019 | Læs mere

mest debaterede artikler
Premium
Han har placeret stort datacenter 36 meter under Nordsøens overflade: "Mit arbejde på en undervandsbåd har givet mig erfaring med at drive kritiske systemer under vand"
Interview: Sidste år valgte Microsoft at placere et datacenter 36 meter under havets overfalde. Allerede efter et år har den amerikanske it-giganten høstet mange vigtige erfaringer fra projektet. Her få du historien om, hvordan amerikanske Sean James fik ideen til det vanvittige projekt.
Computerworld
Huawei klar med patent på sit nye mobil-styresystem i ni europæiske lande
Den kinesiske mobilproducent Huawei er nu klar til at patentere sit nye styresystem til sine telefoner i ni europæiske lande.
CIO
Beslutningsprocesser, der slår ihjel
Men de fleste af os lever i en virksomhedskultur, hvor ingen er blevet fyret for at vælge IBM - og ingen er blevet fyret for at igangsætte endnu en analyse. Og man kommer måske et stykke vej med analyse. Men man kommer i mål med handling.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Vil du snydes når du skal vælge printløsning?
Svaret er forhåbentlig/naturligvis nej, men sandheden er at det er et reelt problem for mange virksomheder. I langt de fleste tilfælde skrives der under på kontrakter, der binder virksomheder til unødigt kostbare og langvarige leasing og lejeforløb, og underskriften er desværre bindende. Derfor – der er mange penge at spare ved at få den rigtige rådgivning og sætte sig ind i aftalerne, og vi har samlet 5 gode råd i dette whitepaper.Wholesale NCAA jerseys Wholesale Mlb Jerseys Buy Best Cheap NHL jerseys Online Wholesale Cheap MLB Jerseys From China KG'in9 Share News Pitty's News Cheap NHL Jerseys Replica Soccer Jerseys B's News Wholesale jerseys