Vijesti
Srijeda, 20.03.2019.
Peti rođendan FZSRI-a
U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održana je svečana sjednica Fakultetskog vijeća, odnosno proslava 5. ''rođendana'' Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci i promocija nove generacije magistara medicinskih, neliječničkih struka. Svečanosti je prisustvovala i predsjednica RH.
Saznaj više
 
Srijeda, 20.03.2019.
Prof. Peri Lučinu posebno priznanje
Prof. dr. sc. Peri Lučinu, rektoru Sveučilišta u Rijeci u razdoblju od 2009. do 2017. dodijeljeno je danas na Rektoratu, u sklopu godišnje dodjele nagrada Hrvatskog akademskog sportskog saveza na državnoj razini, posebno priznanje za doprinos u razvoju akademskog sporta u Republici Hrvatskoj. 
Saznaj više
 
Srijeda, 20.03.2019.
100 tisuća kuna za studentski sport
S dodatnih 100 tisuća kuna, uz redovnih oko 200 tisuća koje izdvaja Sveučilište, Studentski će zbor Sveučilišta u Rijeci izdvojiti za studentske sportske programe i aktivnosti. Potvrđeno je to danas na Rektoratu potpisanim ugovorom između Sveučilišta u Rijeci, Studentskog zbora i Riječkog športskog sveučilišnog saveza.
Saznaj više
 
Utorak, 19.03.2019.
Posjet i predavanje prof. Camerona
Profesor Noël Cameron sa Sveučilišta Loughborough posjetio je Sveučilište u Rijeci. Na Rektorat je stigao u pratnji ravnatelja Instituta za antropologiju doc. dr. sc. Saše Missonija i znanstvenog suradnika na Institutu dr. sc. Mirana Čokla. Profesor je potom na Kampusu održao predavanje o adolescenciji.
Saznaj više
 

Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu

  • Katalog_CVT_HR
  • Katalog_GRADRI
  • Katalog_CMNZT_HR
  • Znanstvena oprema RISK
  • Katalog_CNRM_HR
 
Brošura za brucoše 2018
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk

0k's - We Share News Buy Coolest Soccer Jerseys Wholesale Mlb Jerseys AIR's duck All Sports Share News B's News Wholesale NCAA jerseys Cheap NHL Jerseys Wholesale jerseys Cheap Wholesale NFL Jerseys USA Web Sitemap