Vijesti
Srijeda, 23.01.2019.
Studiranje u Francuskoj
Na Ekonomskom fakultetu u ponedjeljak, 28. siječnja u 14 sati bit će održano predavanje za sve sadašnje i buduće studente diplomskih i poslijediplomskih studija o mogućnostima stipendiranja studiranja u Francuskoj. Predavanje će održati gđa Jasna Bas, ataše za znanstvenu i sveučilišnu suradnju.
Saznaj više
 
Srijeda, 23.01.2019.
Počasni doktorat Igoru Mandiću
''Sveučilišni građani i sveučilišne građanke, moj naklon!'', započeo je je svoje obraćanje prisutnima g. Igor Mandić, ugledni književnik, kritičar i fenomenolog kulture, koji je postao 9. počasni doktor Sveučilišta u Rijeci. Počasni doktorat dodijelila mu je rektorica Sveučilišta prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija.
Saznaj više
 
Utorak, 22.01.2019.
Održana 23. sjednica Senata
Na 23. sjednici Senata, održanoj 22. siječnja 2019. na dužnost prorektorice za osiguravanje i unaprjeđivanje kvalitete imenovana izv. prof. dr. sc. Marta Žuvić s Odjela za biotehnologiju. Potvrđen je prvi izbor u zvanje redovitih profesorica dr. sc. Patrizii Poščić i dr. sc. Sandi Martinčić Ipšić s Odjela za informatiku.
Saznaj više
 
Utorak, 22.01.2019.
Predstavljen novi granski Ugovor
Na Kampusu je održano predstavljanje novog granskog Kolektivnog ugovora za znanost i visoko obrazovanje, koji su sklopili Vlada Republike Hrvatske i Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja. Predstavljanje su održali predstavnici Sindikata za članove uprava sastavnica Sveučilišta.
Saznaj više
 

Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu

  • Katalog_CMNZT_HR
  • Katalog_CNRM_HR
  • Znanstvena oprema RISK
  • Katalog_CVT_HR
  • Katalog_GRADRI
 
Brošura za brucoše 2018
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk

Pitty's News Wholesale Cheap MLB Jerseys From China Wholesale NHL Jerseys Replica Soccer Jerseys Wholesale NBA jerseys Wholesale NFL Jerseys Wholesale NCAA jerseys Cheap NHL Jerseys Wholesale Mlb Jerseys Web Sitemap