Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
bergsto-forside

Sv's nestleder besøkte Salangen:

SJØVEGAN: Sosialistisk Venstrepartis nestleder, Kirsti Bergstø (bildet) besøkte tirsdag Salangen. På kvelden var det et åpent møte på Kåre på Kaia der både sympatisører og andre interesserte kunne stille spørsmål til rikspolitikeren.
Se videoreportasje
forde

Tilskuddsøkning til STM:

SJØVEGAN: I en pressemelding utsendt av Troms fylkeskommune kommer det frem at Sør-Troms Museum får et tilskudd i år på over 4,6 millioner kroner. – Dette er svært positivt forteller avdelingsleder, Frode Hansen.
Les mer
replikken23_januar_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør pratet med flere gjester, blant annet med skuespiller ved Hålogaland Teater, Trude Øines om deres nye publikumssuksess "De Usynlige", Frode Hansen ved Sør-Troms Museum om at de nå har fått inn årets driftstilskudd som er litt høyere enn normalt, og så skal vi se litt fra SV sitt åpne møte fra tirsdag.
Se opptaket av sendingen her
6175728_4350796

Strømbrudd ved Salangsverket:

SALANGSVERKET: Innbyggere ved Salangsverket og Magesås har i dag, onsdag, opplevd mindre perioder med strømbrudd på formiddagen. – Vi mistenker snø på linjene, opplyser nettleverandør Troms Kraft.
Les mer
hans_petersen_ingress

Hans slår hardt ned på fordommer:

SJØVEGAN/SALTEN: Etter å ha lest en kommentar skrevet til Avisa Nordland ble Hans Petersen mildt sagt opprørt, og med god grunn. Innlegget var spekket med hat og mistro til samer, noe som førte til at Petersen anmeldte saken. Mandag var rettsaken.
Les mer
 
liftbil_igjen (2)

Har hatt liftbil tre gang på kort tid:

SJØVEGAN: Det er stadig gatelys som trenger vedlikehold, og nå er veien ved Heia i Salangen og blitt lagt i mørke. Teknisk sjef, Reidar Berg forteller at utbedringen må vente til neste gang kommunen leier liftbil.
Les mer
mooon_ingerss

På tide med skitur i lyset av månen?:

SJØVEGAN: Meteorologene hos Yr kan nå melde at det er meldt utelukkende temperaturer under - 10°c og 0 millimeter nedbør for resten av måneden. Forøvrig er det ikke meldt noe pollen for den kommende perioden.
Les mer
naeringslivsdag_i_salangen_sjoveganhytta_ingress

Næringslivsdag i Salangen:

SJØVEGAN: Tirsdag var elever fra videregående og Salangen skole på bedriftsbesøk hos flere aktører i Salangen, blant disse var Sjøveganhytta en av aktørene som fikk besøk og fortalte gladelig sin historie overfor elevene.
Les mer
samiskflagg

Store planer for samefolkets dag i Lavangen:

SJØVEGAN: I år blir det litt ekstra stas under markeringen av samefolkets dag i Lavangen. I tillegg til markering på dagtid i skole og barnehage vil det også bli en innholdsrik tilstelning i Lauvhallen fra klokken 16:00 og helt frem til klokken 20:00.
Les mer
 
nordichotell_aapning_1974_fat_ingress

Tallerken fra Sjøvegan Nordic Hotel:

SJØVEGAN: Nede hos Kåre på Kaia har de fått inn en spennende sak med lokalhistorisk tilhørighet. Dette er en dekorativ tallerken hvor en kan se hva som sto på menyen på åpningen av Nordic Hotel i Salangen den 30. august 1974.
Les mer
kjorforlivet (1)

Kjør For Livet vil styrke teamet:

SJØVEGAN: Ungdomsklubben Kjør For Livet i Salangen har nå utlyst stillingsannonse etter ett nytt medlem til deres veileder-team. De har allerede fått inn flere gode søknader, men regionlederen oppfordrer flere til å søke.
Les mer
 
geir_arne_ingress

Småjobb-sentral med potensial:

HAMNVIK: Fredag hadde Ibestad frivillighetssentral møte sammen med kommunen hvor de drøftet hvordan man kunne legge opp til en formidlingsarena for småjobber i kommunen. Mandag var arenaen allerede opprettet.
Les mer
hittegods (1)

Mye gjenglemte klær i hallen:

SJØVEGAN: For alle som har gjenglemte ting fra Salangshallen eller svømmehallen har de denne uken på seg til å hente tilbake sine gjenglemte eiendeler. De ligger nå tilgjengelig i foajeen i Salangshallen.
Les mer
 
VASSHAUG_SKILEK-ANLEGG_18JANUAR_INGRESS4

Forsinket oppstart:

SJØVEGAN: Snøen har latt seg vente, men kom omsider med en voldsom mengde midt i januar-måneden. Dette kan driftleder ved Vasshaug Skilek-Anlegg, Frode Hansen glede seg over. – Vi åpner drifta om et par uker, sier han.
Les mer
GLAD_FOR_KOMMUNESTYREOVERFORING_18JANUAR_INGRESS

Gjør sakene mer tilgjengelig:

SJØVEGAN/ÅRSTEIN: Gratangen kommune har i likhet med 4 andre kommuner inngått en ny avtale om et nytt år med overføringer av kommunestyremøter via Web-TV med Salangen-Nyheter AS.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS


Buy Best Cheap NHL jerseys Online Wholesale NFL Jerseys 0k's - We Share News Wholesale jerseys Pitty's News Cheap Wholesale NFL Jerseys USA Web Sitemap Wholesale Replica Cheap MLB Jerseys AIR's duck All Sports Share News Top Selling NFL Jerseys