Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
elgreddningforside

Elgku med to kalver gikk igjennom isen:

SJØVEGAN: Salangen Brann og Redning fikk ved 12.00-tiden lørdag melding fra publikum om at en elgku med to kalver hadde gått igjennom isen på Sagfjorden, og trengte assistanse.
Les mer og se videoinnslag
astafjord_vinyl_ingress

"Undergrunnsmiljøet" Astafjord Vinyl:

SJØVEGAN: De er oftest svarte, tolv tommer i diameter, surrer 33 1/3 runder i minuttet, de aller beste inneholder 70-talls progressiv rock, og de har en trofast følgegruppe. LP plater, eller vinyl som det ofte kalles har mange disipler, selv her i Salangen. Nettavisen har tatt en prat med to av dem.
Se videoreportasje:
9UKM_ingress

Mange unge talenter i kommunen:

SJØVEGAN: Torsdag kveld var det duket for årets UKM i Salangen. Her var det i alt elleve artister og utøvere fra forskjellige kunstformer, både musikk, dans, teater, dikt og fotografi.
Les mer
demonstrasjon

Hadde klare krav til lokalpolitikerne:

SJØVEGAN: Over hele landet har skoleelever streket i dag med mål om å sette fokus på klimaproblematikken. I Salangen var det et langt tog av elever, med klare meninger.
Se videoreportasje
REPLIKKEN_22MARS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om det nye droneprosjektet som tar plass på Arena Elvenes, en politisk engasjert ungdom med en melding til voksne politikere, og litt om Salangen-besøket som Knut Arild Hareide nå har lagt bak seg.
Se opptaket av sendingen her
Krf_pa_besok_INGRESS

Møtte salangsværingene:

SJØVEGAN: Torsdag kveld var det åpent møte med tidligere partileder Knut Arild Hareide (KrF) på Kåre på Kaia. Her ble det diskutert både fylkesammenslåing og hva som kan gjøres med de lave fødselstallene i Norge.
Les mer
gutterhelefagforside

Flere gutter søker seg til helsefag:

SJØVEGAN: ​De nye søkertallene for videregående opplæring viser at kjønnsforskjellene innenfor det kvinnedominerende utdanningsprogrammet helse- og oppvekstfag minker.
Les mer
 
arena_elvenes_varrengjoring_ingress

Fylkeskommunen gir 860 000 kroner:

ELVENES: Salangen kommune som har driftsansvaret for Arena Elvenes har fått bevilget 860 000 kroner til forprosjekt for Arena Elvenes.
Les mer
Anananas_lotta_ingressss

Rema 1000 med en uvanlig nyhet:

SJØVEGAN: Nede på Rema 1000 har de fått inn en potteplante litt utenom det vanlige. De har fått inn ananas potteplanter. – De er utrolig stilige, sier kjøpmann Ann-Charlotte Selmersson (bildet).
Les mer
isfiskesagfjordenforside

Ta forhåndsregler:

SAGFJORDEN: Flere isfiskere har blitt observert ute på Sagfjorden de siste dager der de har utnyttet det relativt tykke islaget som har lagt seg. – Isen bør defineres som skummel, sier Kenneth Støve i Salangen Brann & Redning.
Les mer
REPLIKKEN_21MARS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om med grunnlegger for Deep Forest Husky, Tommy Eliassen om hvordan den nye suksessen startet, en rapport om hvordan det står til med Lyden av Astafjord, og en prat med ordfører i Målselv, Nils Foshaug om deres nye framtidige rådmann.
Se opptaket av sendingen her
 
DownSyndromDag-sokker-ingress

Flere markerer verdensdagen:

SJØVEGAN: I dag er det den Internasjonale Down Syndrom-dagen som markeres blant annet ved at man har på seg to forskjellige sokkepar for å illustrere mangfold, at det å være annerledes er bra og for å minne oss på at ingen er like.
Les mer
kommunereformforside

Tilbydd ny jobb:

SJØVEGAN: Salangen kommune står i fare for å miste sin administrasjonssjef Frode Skuggedal. Målselv kommune tilbyr han rådmannsstilling.
Les mer
 
biologielever_INGRESS

Seilte med «Johan Ruud»:

SJØVEGAN/TROMSØ: Elever ved Sjøvegan videregående skole fikk være med Universitet i Tromsøs forskningsfartøy «Johan Ruud» på et lite tokt. Der fikk elevene fra Biologi 2-klassen ved skolen prøve seg som forskere på våre marine ressurser og andre organismer i havet.
Les mer
Ibestad_pa_topp_20_INGRESS

Havnet blant som 20 beste utkantkommuner:

HAMNVIK: En undersøkelse fra Telemarksforskning plasserer Ibestad kommune på listen over de 20 mest attraktive utkantkommunene i Norge. – Nå kan alle i Salangen flytte over til Ibestad, sier Brustind spøkefullt.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS


Wholesale jerseys Bu9'er We Share News Off the World Wholesale Replica Cheap MLB Jerseys Top Selling NBA Jerseys Buy Coolest Soccer Jerseys Wholesale NFL Jerseys B's News Cheap NHL Jerseys Wholesale Cheap MLB Jerseys From China Cheap NBA Jerseys