Tilaajalle

Kaakkois-Suomen rajavartioston komentaja Ismo Kurki ei turhasta hierarkiasta välitä, vaan kohtaa alaisensa ihmisinä: "Olen sanonut, että minä olen Ismo, eikä minua tarvitse herroitella"

Kaakkois-Suomen rajavartioston komentaja toivoisi, että Immola-hankkeen vatvominen loppuisi ja työntekijät saisivat turvalliset tilat.

Silva Laakso

Ismo Kurki on toiminut Kaakkois-Suomen rajavartioston komentaja vuodesta 2016.

Kun eversti Ismo Kurjesta tuli Kaakkois-Suomen rajavartioston komentaja vuonna 2016 oli työtehtävä jo tuttu, sillä edelliset seitsemän vuotta olivat vierähtäneet Kainuussa samassa hommassa. Ei se silti aivan sama ollut, sillä Kainuussa alaisia oli reilut 200, Kaakkois-Suomessa yli 700. Kainuussa Kurki oli pitkälle oman kalenterinsa herra, Kaakkois-Suomessa tehtäviä ja tapaamisia tulee paljon enemmän ja hallinnollisessa työssä on vierähtänyt tovi, jos toinenkin.

Luetuimmat

Kommentoidut


Wholesale NFL Jerseys Wholesale Mlb Jerseys B's News Wholesale NHL Jerseys Pitty's News Top Selling NBA Jerseys Cheap NHL Jerseys KG'in9 Share News AIR's duck All Sports Share News Cheap Wholesale NFL Jerseys USA Buy Best Cheap NHL jerseys Online Web Sitemap Wholesale NBA jerseys Replica Soccer Jerseys Wholesale jerseys Top Selling NFL Jerseys 0k's - We Share News Wholesale Cheap MLB Jerseys From China Cheap NBA Jerseys Buy Coolest Soccer Jerseys
Wholesale jerseys |