Volg ons ook op social media   Facebook afbeelding twitter logo Rss feed
 

Westvoorne eert veteranen

Op 28 juni organiseert de gemeente Westvoorne voor de tiende keer de lokale Veteranendag. Deze Veteranendag is een eerbetoon aan Westvoornse veteranen. De gemeente wil haar erkenning en waardering uitspreken voor het belangrijke werk dat veteranen tijdens oorlogsomstandigheden of vredesmissies hebben verricht. Ter gelegenheid van het lustrum is de commissaris van de Koning Jaap Smit aanwezig.  Lees verder. 

Kom uit je schuld!

Naar schatting 1,4 miljoen huishoudens in Nederland hebben problematische schulden of een risico daarop. Een echtscheiding, een ontslag of een maand huurachterstand; het kan het begin zijn van grote financiële problemen. Mensen met schulden vragen vaak geen hulp of doen dit erg laat, vanwege schaamte of trots. Hierdoor stapelen de problemen zich op. Het kabinet wil dit schuldentaboe doorbreken en roept met de landelijke campagne ‘Kom uit je schuld’ op om geldzorgen bespreekbaar te maken. In de campagne staan ambassadeurs centraal die over hun schuldprobleem praten.

Hun coming out bleek de eerste stap op weg naar een oplossing. Met hun persoonlijke verhaal laten ze zien dat iedereen – jong, oud, rijk, arm – in de financiële problemen kan komen. Lees hun verhalen op www.komjijeruit.nl. Heeft u schulden en komt u er niet uit? Vraag hulp! Op www.westvoorne.nl/komjijeruit vindt u informatie over de hulp die de gemeente Westvoorne kan bieden.Uw dak is geld waard!

De rentes kelderen omlaag, waardoor het minder aantrekkelijk wordt om spaargeld op een spaarrekening te zetten. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun spaargeld op het dak te leggen. Niet letterlijk natuurlijk, maar in de vorm van zonnepanelen of een zonneboiler.  Meteorologen voorspellen een warme zomer; de investering is dus zo terugverdiend! Waar wacht u nog op? Kom op zaterdag 15 juni langs tijdens onze gratis themadag bij de WoonWijzerWinkel, het energieloket van de gemeente, en laat u voorlichten over de mogelijkheden. Lees verder.

Uitslag verkiezingen Europees Parlement in gemeente Westvoorne

Wie verdient volgens u een Koninklijke onderscheiding?

Sommige mensen zetten zich belangeloos in voor allerlei goede doelen. Deze mensen die een bijzondere bijdrage leveren aan de samenleving verdienen een lintje. 
Als u iemand kent die volgens u een Koninklijke onderscheiding verdient, meld hem of haar dan aan bij de gemeente. Dit kan door contact op te nemen met Marianne de Groot via (0181) 40 80 75, [email protected] of Shelley de Groot via (0181) 40 81 70, [email protected] Zij kunnen u alle informatie geven over de aanmelding. Als u iemand in 2020 in aanmerking wil laten komen voor een Koninklijke onderscheiding, stel deze persoon dan vóór 1 juli 2019 voor bij de gemeente. Voor meer informatie en de richtlijnen kunt u ook terecht op: www.lintjes.nl/voordragen.


Levering PMD-containers

Tot begin maart hebben ruim 2.000 huishoudens een PMD-container aangevraagd. Deze zijn inmiddels besteld. Er is sprake van een levertijd. Heeft u een PMD-container aangevraagd, dan kunt u die medio mei verwachten. 

Mini-container
Wist u dat voor het aanvragen van minicontainers of voor het melden van schades daaraan of vermissing een formulier beschikbaar is? Wekelijks wordt op vrijdag een serviceronde uitgevoerd. Wij kunnen dus snel op uw aanvraag reageren.  

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier containers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW


Web Sitemap Cheap NHL Jerseys Cheap NBA Jerseys B's News Wholesale Mlb Jerseys Bu9'er We Share News Off the World Wholesale Replica Cheap MLB Jerseys AIR's duck All Sports Share News Wholesale NCAA jerseys Wholesale NHL Jerseys